loading...
هوا فضا

آرمان عاملی بازدید : 90 پنجشنبه 23 اردیبهشت 1389 نظرات (1)

این کهکشان حدود ۱۰ میلیارد سال پیش ، از یک ابر عظیم گاز و غبار تشکیل یافت . در قسمت مرکزی کهکشان راه شیری هسته‌ای کروی قرار دارد که ممکن است شامل یک حفره سیاه نیز باشد. هسته توسط گروهی از دنباله‌های مارپیچی در برگرفته شده است. این دنباله‌ها از ستاره‌های فروزان تازه شکل یافته تشکیل شده‌اند. هسته و قرص کهکشان با هاله‌ای از ستاره‌هایی با طول عمر بسیار زیاد ، در بر گرفته شده‌اند .قطر هسته یک کهکشان در حدود ۱۰۰۰۰ سال نوری است. قسمت احاطه کننده هسته دارای قطری برابر با ۱۲۰۰۰۰ سال نوری (اگر ابرهای پیچی اطراف آنرا هم در نظر بگیریم این قطر می تواند به 300 هزار سال نوری هم برسد.) و ضخامتی برابر با ۱۰۰۰ سال نوری است . هاله کهکشان دارای قطری تا ۵۰۰۰۰ سال نوری است . منظومه شمسی شامل ابر اوپتیک-اورت با عرضی برابر با سه سال نوری نسبتا کوچک به نظر می‌رسد. خورشید با سرعتی حدود ۲۲۰ کیلومتر (۱۳۵ مایل) در ثانیه ، مرکز کهکشان را در مدت زمانی حدود ۲۵۰ میلیون سال دور می‌زند. تا کنون خورشید ۱۵ تا ۲۰ دور به گرد هسته کهکشان چرخیده است .

فاصله خورشید ما از مرکز کهکشان راه شیری چیزی حدود 30 هزار سال نوری میباشد و برآوردها نشان می دهد که حدود 400 بیلیون ستاره در کهکشان ما وجود دارد. برای درک عظمت هستی همین بس که تا کنون برآورد دانشمندان از تعداد کهکشان هایی که وجود دارد به عددی حدود 120 بیلیون میرسد.

بیرون از راستای راه شیری تعداد بسیار کمی ستاره کم نور وجود دارد. بطوری که درخشش مبهمی نیز از آنها آشکار نمی‌شود. به علت آنکه راه شیری دایره کاملی در سرتاسر آسمان تشکیل می‌دهد، در هر نقطه روی زمین می‌توان بخشهایی از آن را دید. چند صورت فلکی مهم که راه شیری از میانشان می‌گذرد، شامل ذات الکرسی ، برساوش ، ممسک الاعنه (ارابه ران) ، تکشاخ ، بادبان ، صلیب ، عقرب ، قوس ، دلو و دجاجه است . انبوهترین میدان ستاره‌ای ، در راه شیری جنوبی قرار دارد که منظر زیبایی در آسیای جنوبی و آفریقایی جنوبی بوجود می‌آورد. برای رصد کنندگان واقع در نیمکره شمالی ، بهترین حالت راه شیری اواخر تابستان دیده می‌شود. هنگامی که دجاجه را بتوان در بالای سر دید . ما منظره کهکشان عظیم و پرستاره‌ای را که درون آن زندگی می‌کنیم، به صورت راه شیری می‌بینیم.

قسمتهای اصلی کهکشان ما

قسمتهای مختلف کهکشان راه شیری در قسمت مرکزی یک هسته برآمده وجود دارد که به آن Bluge گفته میشود. تراکم جرمی ستاره ها در این محدوده بسیار بالا می باشد و سن ستاره هایی که در این قسمت قرار دارد به بیش از 10 بیلیون سال میرسد.

دیسک (Disk) قسمت تقریبا" مسطحی است شامل تعداد زیادی ستاره و اجرام آسمانی که همراه کهکشان حرکت می کند. خورشید و منظومه شمسی نیز در همین قسمت از کهکشان راه شیری قرار دارند که در هر 250 میلیون سال یکبار به دور هسته مرکزی کهکشان راه شیری گردش می کنند. اغلب اجرامی که در این قسمت قرار دارند جوان بوده و سن آنها از حدود یک میلیون سال به بالا می باشد.

اطراف دیسک قسمتهایی بنام هاله (Halo) قرار دارد که شکل گیری آن به اوایل پیدایش کهکشان راه شیری بر می گردد شاید چیزی حدود 10 تا 15 بیلیون سال پیش. علاوه بر اجرام موجود در این قسمت، توده هایی از گازهای بسیار گرم و یونیزه شده نیز در هاله کهکشان راه شیری موجود هست. مطالعاتی که در باره گردش کهکشان راه شیری انجام شده است نشان می دهد که جرم این قسمت بیشتر توسط موادی که بخوبی شناسایی نشده اند و به آنها dark-matter گفته میشود تشکیل شده است و در کل جرم کلی کهکشان ما را احاطه کرده اند.

در کهکشان ما ، احتمالا صد هزار میلیون ستاره وجود دارد. ما در میان این کهکشان هستیم و به همین دلیل نمی‌توانیم شکل کلی آن را به آسانی تجسم کنیم. در واقع ، کهکشان راه شیری ، شبیه یک چرخ فلک غول پیکر است و دو بازوی پرستاره دارد، که چندین بار به دور بخش مرکزی پیچیده‌اند. طول کهکشان ما ۱۰۰۰۰۰ سال نوری است. ۳۰۰۰۰ سال طول می‌کشد تا یک پیام رادیویی از زمین به مرکز آن برسد. اگر ستارگان کهکشان را با سرعت سه ستاره در یک ثانیه بشماریم، هزار سال طول می‌کشد . روشن ترین بخش راه شیری در صورت فلکی قوس است . تلسکوپهای رادیویی فروسرخ ، علامتهای پرقدرتی از این منطقه آشکار می‌کنند. شاید درمرکز بیظلم کهکشان ما ، یعنی نقطه‌ای در راستای صورت فلکی قوس ، سیاهچاله بسیار بزرگی وجود داشته باشد که آزادانه ستارگان و سیاره‌ها را می‌بلعد و توده انبوهی از آنها را در کنار هم جمع می‌کند .

منظومه شمسي 

خورشيد و سيارات  ، اجزا  ي منظومه شمسي هستند . اعضا ديگر اين منظومه عبارتند از :

1 مجموعه اي از سيارات كوچكتر كه سيارك ها يا ستارگان صغار ناميده مي شوند ،

2 چنين ماه كه به اقمار مشهورند و به دور شش تا از اين سيارات مي گردند ،

3 ستارگان دنباله دار كه گهگاه ضاهر مي شوند ،                4 تعداد بسيار زيادي شهابوار ، 

سيارات

نه سياره وجود دارد كه به دور خورشيد مي گردند عطارد  زهره   زمين   مريخ   مشتري   زحل  اورانوس   نپتون   پلوتون (پلوتو ) 

عطارد از همه به خورشيد نزديك تر است ، سپس به فاصله ي دور تر زهره جاي دارد بعد از زهره زمين است و دور ترين سياره شناخته شده از خورشيد پلوتون است .

فاصله ي زمين از خورشيد 150 ميليون كيلومتر است اين فاصله را اغلب يك واحد نجومي مي دانند فاصله ي عطارد از خورشيد فقط چهاردهم فاصله ي زمين از خورشيد است . پلوتون ، دور ترين سياره ، 40 برابر زمين از خورشيد فاصله دارد فاصله ي پلوتون را مي توان به صورت 40 برابر 150 ميليون كيلومتر يا به سادگي به صورت 40 واحد نجومي بيان كرد  .

 مقياس كوچك شده اي ممكن است به تصور اين فواصل كمك كند در مقياسي كه معمولا به كار مي رود ، فاصله ي زمين تا خورشيد را به طولي برابر يك متر نمايش مي دهند  :  كه پلوتو برابر با 40 متر در نظر گرفته مي شود  جعبه اي دايره اي شكل به شعاع 40 مترهمه ي سيارات را در خود جاي مي دهد ار تفاع اين جعبه بسيار كم است زيرا تمام سيارات تقريبا در صفحه ي واحدي حركت مي كنند .

اين قسمت خود داراي شش قسمت فرعي است

1 )    ستارگان گيسو دا ر

 

انسان هاي اوليه به ستارگان اصلا توجهي نداشتند ولي پيشينيان ما كه در هزاران سال پيش زندگي مي كردند

و هنوز با ستارگان دنباله دار آشنا نبودند پيدا شدن آنان در آسمان را همواره با وقوع يك واقعه ي وحشتناك

و يك اتفاق بد مي دانستند و گاهي هم اين  اتفاق  بد روي مي داد  اما  از نظر  علمي  پيدا  شدن  ستاره ي

 

دنباله دار علت به وقوع پيوستن يك اتفاق بد نيست  تا اينكه اختر شناسان قديمي چيز هاي جديدي

 

در مورد اين نوع ستاره ها پيدا  كردند مثلا اينكه دم آنان همواره خورشيد را دفع مي كند مي دانيم كه

 

ستاره هاي دنباله دار از هسته و دم و سر تشكيل  شده اند.

 

 

در مركز ستاره ي دنباله دار گاهي يك نقطه روشن مانند ستاره

 وجود دارد كه به آن هسته مي گويند نور مه آلودي كه هسته را در بر گرفته ا ست سر و نور مه آلودي كه دنباله ي ستاره را تشكيل مي دهد دم است .

 

 

2 )   فاصله ومدار

 

 

ارسطو نخستين كسي بود كه در مورد دنباله دارها اظهار نظر كرد كه نظر او امروزه مورد تاييد نيست .

او گفت : كه ستارگان دنباله دار هواي فروزان اند كه هنگام نزديك شدن به خورشيد روشن شده و بعد از

دور شدن از آن مي سوزند و نابود مي شوند بعد از او تيكو براهه اختر شناس دانماركي تصميم گرفت كه فاصله ي ستاره دنباله داري تا زمين را بررسي كند او ابتدا از راه ا ختلاف منظر مي خواست اين كار را انجام دهد براي اين كار بايستي از دو محل متفاوت به شي نگاه كرد  و چگونگي تغيير مكان ظاهري آن را در نظر گرفت .

بعد از او  دانشمندان ديگر مي خواستند مدار اين دنباله دار ها را  اندازه گيري كنند بعضي از دانشمندان اين دنباله دار ها را مدار سهمي براي آنان در نظر گرفتند .

( شكل بيضي كه بسيار كشيده مي باشد  و از يك سر بي انتها هستند )

كه اين نظر امروزه مورد تاييد نيست .

بر اثر اين نظر دانشمندان دنباله دار ها را جزئي از منظومه شمسي نمي دانستند يعني هر دنباله دار فقط

يك بار مي آ يد و ديگر باز نمي گردد.

 

3 )   دنباله داري كه برگشت

 

جواب اين پرسش را كه آيا مدار دنباله دار سهمي است يا بيضي كشيده را آيزاك نيوتون به وسيله ي

معادله ي جاذبه ي عمومي قانون گرانش داد .

نيوتون شاگردي به نام ادموند هالي داشت كه در سال 1061   ه. ش ، 1682 ميلادي   دنباله داري ديده شد كه توسط هالي مورد بررسي قرار گرفت  هالي در نظر گرفت كه اگر دنباله دارها برگردند اين دنباله دار هم بايد سال هاي پيش بازگشته باشد در نتيجه توانست مدار آن را پيدا كند و دانشمندان فهميدند كه    

 دنباله دارها مداري به شكل  بيضي خيلي كشيده دارند كه بر خواهند گشت و نتيجه گرفتند كه دنباله دارها جزو منظومه شمسي هستند .

هالي محاسبه كرد كه ياين دنباله دار هر 75 يا 76 سال يك بار بر مي گردد .

اما تا آن زمان زنده نماند و دانشمندان ديگري دنبال كار او را گرفتند و فهميدند كه اين دنباله داري كه هالي بررسي كرده بود 76 سال بعد از اولين بررسي هالي و ديده شدن آن برگشت و يك سال فاصله اي با

زماني كه هالي در نظر گرفته بود تفاوت داشت .

دانشمندان بررسي كردند كه اين به دليل گرانش و جاذبه ي سيارات بزرگ ديگر استكه باعث دير تر بازگشتن اين دنباله دار  شده اين دنباله دار بعد ها به نام كاشف آن يعني هالي نام گرفت .

 

4 )   دنباله دار هاي كم نور

 

( دنباله داري كه مدارش تغيير كرد )

لكسل دانشمندي بود كه دنباله دار جديدي را كشف كرد كه مدار آن هر 5/5 سال يكبار خورشيد را دور مي زند اين كوتاه ترين مدار دنباله داري بود كه تا آن زمان شناخته شده بود بنا بر اين مورد توجه دانشمندان قرار گرفت كه چرا قبل از اين ، اين دنباله دار شناخته نشده بود .

بررسي هاي لكسل نشان داد كه اين دنباله دار كه به افتخار دانشمند كاشفش لكسل نام گذاري شده بود 

قبلا در مداري طولاني تر قرار داشته  و مدارش تغيير كرد .

لكسل دليل آن را نز ديك شدن به سياره مشتري دانست كه به دليل گرانش زيادي كه دارد اين دنباله دار را به طرف خود كشيده و باعث تغيير مدارش شده و دنباله دار لكسل  در مداري بسيار كوتاه تر قرار گرفته است كه هر 5/5 سال يكبار دور خورشيد مي زند بعد ها و سال هايي كه گذشت از اين دنباله دار تنها يك

هسته ي سفت و سخت آن باقي ماند زيرا هر بار كه از كنار خورشيد مي گذشت ماده اي كه در قسمت سر دنباله دار براي سوختن بود كمتر مي شد تا اينكه هسته ي آن كوچكتر و در نتيجه كم نور تر مي شد .

بررسي ها نشان مي دهد كه تمامي دنباله دارهايي كه مدارشان كوتاه است كم نور هستند و در نتيجه عمر آنان نيز كمتر مي باشد .

  پس   از دنباله دار لكسل :

دنباله داري به نام انكه كشف شد كه توسط دانشمند كاشف آن يوهان فرانتس انكه بود انكه مدار آن را كشف كرد  و فهميد اين دنباله دار هر 3/3 سال يكبار دور خورشيد مي گردد .

كه اين كوتاه ترين مدار دنباله دار شناخته شده بود سرانجام دنباله دار انكه هم مانند لكسل كم نور شد و فقط با تلسك.پ قابل مشاهده بود .

اين به اين معني است كه هر بار دنباله دار باز مي گردد بايستي كم نور تر از قبل شده باشد و كم كم ناپديد شود بسياري از دنباله دار ها نيز مانند لكسل و انكه ( قبلا به دليل مدار  با طول كمشان ناپديد شده اند )

حتي دنباله دار هالي  كه مدار طولاني هم دارد  هر بار كه بر مي گردد كم نور تر از قبل شده است.

 

5 )   دنباله داري كه از ميان رفت

 

بعد از اينكه انكه كم نور شده و كم كم ناپديد شد  دانشمندي به نا م بيلا دنباله دار ديگري را كشف كرد كه

هر 8/6 سال يكبار باز مي گشت يك بار كه اين دنباله دار به خورشيد نزديك شده و قابل ديدن بودبا

دفعات قبلي كه ديده شده بود شكلش تفاوت داشت مشاهده شد كه اين دنباله دار همراهش دنباله دار ديگر كم نور تري هست  و اين دو با هم در حركت اند چه اتفاقي افتاده بود !

شايد مقداري از ماده ي آن به سبب گرم شدن  زياد از حد آن جدا شده باشد و به دنباله دار ديگري تبديل شده باشد به شكل دمبلي ابتدا بوده و سپس دمبل ها از هم جدا شده و دو دنباله دار جدا تشكيل شده باشد در

 

 

8/6 سال بعد كه دوباره اين دنباله دار كه به دوقسمت تشكيل شده بود مشاهده شد اين دو دنباله دار بسيار

از هم  فاصله داشتند و بعد از آن هم ديگر اين دنباله دار ديده نشد.

 

6 )   ستاره دنباله دار چيست ؟

 

در سال 1950 ميلادي (1329 هجري شمسي ) اوت دانشمند هلندي نظريه اي داد  :

كمر بندي از ا جسام كوچك از فاصله ي  بسيار دور خورشيد را در بر گرفته است اين اجسام آنقدر دور هستند كه با تلسكوپ هم ديده نمي شونداين كمربند كه از اجسام بسيار دور و خيلي زياد اما كوچك

تشكيل شده اند با نزديك شدن به خورشيد به دنباله دار تبديل مي شود .

اين مواد سرگردان اگر به خورشيد نز ديك شوند ممكن است گرم و نوراني شوند و ما آنان را مي بينيم كه به اين ترتيب به آنان دنباله دار مي گوييم كه به هنگام نزديك شدن به خورشيد كشيده مي شوند و مدار جديدي كه به شكل يك بيضي دراز است پيدا كند .

وقتي كه يك دنباله دار به اين صورت به خورشيد نزديك مي شود  مواد سر گرداني كه درون دنباله دار

هنگام تشكيل آن به وجود آمده و يخ بسته است تبخير مي شوند .

ذرات جامد نيز آزاد شده و سر سياره دنباله دار را تشكيل مي دهند .

دم دنباله دار چگونه تشكيل مي شود ؟

  

به اين سوال پاركر دانشمند و اختر شناس آمريكايي جواب داد و ثابت كرد كه ذراتي بسيار ريز حتي ريز تر از اتم به طور دائم و با سرعت بسيار زياد از خورشيد به هر سو پرتاب مي شوند اين ذرات باد خورشيدي را

تشكيل مي دهند با د خورشيدي به سر ستاره دنباله دار بر خورد مي كند و آن را از خورشيد دور مي كند

و دم ستاره  دنباله دار را به وجود مي آورند ستاره ي دنباله دار نخستين بار كه به خورشيد نزديك مي شود

سري بسيار بزرگ دارد و دمي بسيار دراز دارد كه سرانجام آن به دنباله دار هاي گذشته بر مي گردد كه

كم كم ،كم  نور شده و ناپديد مي شود در نتيجه هر دنباله داري عمري دارد .

علم آن چنان پيشرفت خواهد كرد كه در آينده شايد ، اگر بار ديگر دنباله دار ي از فضاي دور دست به ما نزديك شود اختر شناسان در يك فضا پيما آماده ي فرود بر آن باشند در اين صورت ، انسان به جاي آنكه از دنباله دار بهراسد و آن را نشانه ي بد بختي بداند ، ممكن است آن را از نزديك لمس كند و تكه هايي از آن

را براي بررسي به زمين بياورد .

 

آخرين باري كه هالي ديده شد در سال 1364 هجري شمسي در رصد خانه ي ابو ريحان بيروني  دانشگاه شيراز  رصد شد .                

پايان دنباله دار ها

 

     شهابوار  ها  

شهابوار ها معمولا اجسام جامد ريزي ( به اندازه ي ته سنجاق ) هستند كه در فضا حركت مي كنند گهگاه گروهي از شهابوار ها جذب زمين شده و به دام جو زمين مي افتند گرمايي كه در اين بر خورد ايجاد مي شود جسم را مي سوزاند غبار حاصل از اين سوختن به زمين سقوط مي كند هر ساله صد ها تن غبار شخانه اي بر سطح زمين مي نشينند در موارد نادر شهابوار هاي بزرگتر قبل از آنكه كاملا تحليل روند  به سطح زمين مي رسند پديده ي نوري اي كه از ورود شهابوار به جو زمين نتيجه مي شود شخانه يا تير شهاب ناميده مي شود كه درخشش آن ممكن است چند ثانيه دوام آورد .

صورت هاي فلكي و منظره ي آسمان

 

هنگامي كه به آسمان شب مي نگريم. ستاره هاي پر نور و كم نور در كنار هم مي بينيم. اگر كمي از

 

تصوراتمان كمك بگيريم ، مي توانيم چندين ستاره را به يك ديگر وصل كنيم وشكل خاصي ، مثلا

 

مربع يا مثلث را براي آن مجموعه تصور كنيم . در گذشته هم اختر شناسان باستان براي تعدادي از

 

ستاره هاي كنار هم در آسمان ، شكل خاصي تصور مي كردند . اين چنين بود كه آنها صورت هاي

 

فلكي را ابداع كردند .

 

امروزه اختر شناسان ، كل نيمكره ي جنوبي و شمالي آسمان را به 88 صورت فلكي تقسيم كرده اند .

 

توجه داشته باشيد كه ممكن است طرح ستارگان يك صورت فلكي با نامي كه براي آن گذاشته شده

 

است هم خواني نداشته باشد .

 

حركت انتقالي زمين و تغيير منظره ي آسمان

 

حركت وضعي زمين بر تغيير منظره ي آسمان شب اثري آشكار دارد . اما اثر حركت انتقالي زمين

 

در كوتاه مدت نا محسوس است . زمين در گردش خود به دور خورشيد ، در هر شبانه روز تقريبا

 

يك در جه جا به جا مي شود . در نتيجه به نظر مي رسد كه ستاره ها در هر شب يك درجه به سوي

 

مغرب جا به جا مي شوند . از لحاظ مشاهده اي اين مسئله با عث مي شود كه ستاره ها هر شب

 

نسبت به شب قبل 4 دقيقه زود تر طلوع كنند.

 

با گذر زمين از يك سوي مدارش

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط هر روز آخرین خبر استخدامی را برات اس ام اس میفرستیم در تاریخ 1393/10/09 و 4:10 دقیقه ارسال شده است

سلام وقت بخیر

اگه تمایل داری هر روز آخرین اخبار استخدامی شرکت ، سازمان های دولتی را دریافت کنی

می تونی به لینک زیر جهت فعال سازی بری

http://sms.mida-co.ir/newsletter/6/estekhtam

این نظر توسط دریافت پنل رایگان به همراه خط اختصاصی با پیش شماره 50005 در تاریخ 1393/09/07 و 2:15 دقیقه ارسال شده است

باسلام خدمت شما مدیر عزیز

جهت ثبت نام پنل اس ام اس رایگان با همراه خط اختصاصی با پیش شماره 50005 می توانید به آدرس

http://50005.mida-co.ir

مراجعه نمائید.

منتظر حضور گرمتون هستیم

mida-co.ir

این نظر توسط پیشنهاد یک کسب کار هوشمندانه در تاریخ 1393/08/26 و 1:25 دقیقه ارسال شده است

با سلام خدمت شما

این پیام احتمالا آینده ی تجاری شما را متحول خواهد کرد

شما می توانید با حداقل سرمایه ی اولیه ،

صاحب جامع ترین مرکز فروشگاهی و خدماتی شهرتان شوید

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت WWW.IBP24.ORG مراجعه نمایید

این نظر توسط سامانه پیامک در تاریخ 1393/07/02 و 1:36 دقیقه ارسال شده است

با سلام خدمت شما مدیر محترم
شما می توانید با عضویت در طرح همکاری فروش پنل و خطوط پیامکی از بازدید کننده وبلاک خود درآمد کسب کنید
ابتدا وارد آدرس زیر شوید و مراحل ثبت نام رو کامل نمائید
http://sms.mida-co.ir/hamkar
سپس وارد پنل کاربری شوید و از قسمت شبکه فروش و بازاریابی کد های مربوط به فروش پنل را در سایت خود قراردهید بعد از معرفی هر کاربر به شما 25 درصد سود فروش داده می شود
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمائید
mida-co.ir
info@mida-co.ir

این نظر توسط سامانه پیامک در تاریخ 1393/04/20 و 3:57 دقیقه ارسال شده است

با سلام خدمت شما مدیر محترم

برای داشتن یک سامانه حرفه ای و رایگان همین حالا اقدام نمائید. سامانه sms5002.ir به شما یک پنل پیامک کاملا اختصاصی رایگان می دهد با این سامانه پنل ارتباطی جدیدی بین سایت و کاربران خود آغاز کنید. برای فعال سازی همین حالا اقدام نمائید.

جهت ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمائید

sms5002.ir/register.php

این نظر توسط رزرو هتل با 50 درصد تخفیف در تاریخ 1392/02/25 و 15:59 دقیقه ارسال شده است


رزرو هتل شیراز ، کیش ، قشم ، مشهد و تمام نقاط با 50 درصد تخفیف

لینک رزرو هتل بشه به egardesh.com

شماره تماس : 021-44151435 و 44155227-021



مشاهده اطلاعات بیشتر در www.egardesh.com

سامانه رزرواسیون مهر

راحت ، ارزان و با اطمینان خرید کنید

این نظر توسط مهاجرت ويزا تور مسافرت صرافي در تاریخ 1391/08/09 و 22:11 دقیقه ارسال شده است

پيشنهاد ويژه مدير وبلاگ به بازديد كنندگان:



سايت مجله خبري ايراني مهاجريست بهترين سايت اطلاع رساني از آخرين اخبار و مقالات و بانك اطلاعات در ضمينه هاي:

1. راهنماي مهاجرت, شرايط مهاجرت و دريافت ويزا

2. معرفي تورهاي مسافرتي معتبر

3. معرفي صرافي هاي معتبر

4. معرفي مراكز اقامتي, هتلها, مراكز خريد و جاذبه هاي توريستي تمام كشورها

5. راهنماي اخذ بورس تحصيلي رايگان از كشورها

6. معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري داخلي و خارجي

و هزاران مطلب و اخبار به روز در ارتباط با صنعت گردشگري و توريسم, آموزش, تجارت و ... در اختيار بازديدكنندگان قرار ميدهد.



حتما از اين سايت جذاب بازديد نماييد.

WWW.MOHAJERIST.COM


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 9
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 9
  • بازدید سال : 28
  • بازدید کلی : 815